Lys skaber liv - liv skaber stemning

Indret en levende restaurant

RACKBUDDY_REF_083@0,5x

Atmosfære,
lys, stemning og fællesskaber

En helstøbt oplevelse

GlassMates glasvægsløsningerne er ideelle til fx café - og restaurationsbranchen, hvor afskærmningen kan trækkes ind som en aktiv del af indretningen og være med til at skabe rum for en stemningsfuld atmosfære.

Vis magien frem

GlassMate afgrænser, så gæsternes små fællesskaber kan eksistere i det store fællesskab. Det bliver muligt at skabe kig ind til køkkenets magi og samtidig afskærme lyden. Det er med til at skabe mere liv blandt gæsterne.  

Skab synergi i rummet

Mere end et
spisested

Med GlassMates løsninger er det nemt at skabe kreativ synergi med naboen. Med glasvæggene eller en glasdør, kan kunderne nemt sive fra det ene sted til det andet, fordi de to atmosfærer blander sig med hinanden.

Vi sørger for, at løsningen stemmer overens med ønsker til både funktionalitet og design, så det endelige resultat kan bidrage til mere liv og flere gæster hos både dig og naboen.

Vi designer unikke løsninger til restauration

Oplev vores tidligere løsninger

Prisen på din GlassMate løsning varierer alt efter størrelse, kompleksitet og tilvalg af detaljer. Det er væsentligt, at løsningen lever op til rummets funktioner, og vi hjælper altid gerne i designfasen, så det er tydeligt, hvilke muligheder der findes.

Hent vores katalog og
find mere inspiration

Ren erhvervsinspiration i din indbakke!

Du giver tilladelse til, at vi må sende dig inspirerende e-mails.
Vi lover ikke at spamme dig.

Dansk kvalitet

Designet, produceret og samlet i Danmark.

Custom design

Fleksible designs til private og erhverv.

Tryg proces

Vi opmåler, leverer og monterer.

Stor erfaring

Levering af mere end 1.000 løsninger.