Dit personlige estimat

Få et prisestimat

Nemt, hurtigt og uforpligtende!

Send os højde x bredde på den placering, hvor du ønsker glasvægsløsningen skal være. Målene behøver ikke at være fuldstændigt præcise.

Vi sender dig en mail retur med et prisestimat inden for kort tid. Det er naturligvis ganske uforpligtende.

Skræddersyede løsninger

Vi har designet over 1.000 glasvægge

En glasvægsløsning kan ofte være den helt rigtige løsning, når du ønsker at skabe rum i rummet eller skærme af uden at miste det naturlige lys i rummene.

Vores store erfaring i at designe skræddersyede løsninger betyder, at du altid er garanteret en glasvæg, der er skabt med respekt for rummet og dine ønsker – uanset om det handler om dit private hjem, kontor, café, butik eller showroom.

Mere end glasvægge

Specialdesignet skab

Vi går aldrig af vejen for en udfordring, og vi elsker, når kreativiteten og håndværket får frit spil. GlassMate er nemlig meget mere end blot glasvægge.

Vi fik muligheden for at skabe et unikt møbel, der passer perfekt til boligens indretning og øvrige udtryk, og vi er ret stolte af endelige resultat, hvor der er fokus på detaljerne.
Det siger de på Trustpilot

Hvad siger vores kunder?

Michael Perschke, DK

6. jul. 2021
Super super god service. Lige fra opmåling til den færdige væg er installeret. Venlige folk der kan deres kram, altid til at komme i kontakt...

Bjarne Henriksen, DK

23. maj 2021
Meget tilfreds med det færdige resultat. Er rigtigt tilfreds med det endelige resultat, som lever helt op til vores forventninger...

Henrik Sloth Hansen, DK

18. feb. 2021
Vi har fået lavet en skydedør og vi er super meget tilfreds, vores valg af Glassmate blev egentlig taget ud fra den service og den tillid...

Hent vores katalog og find mere inspiration

Ren inspiration og ingen spam!

Du giver tilladelse til, at vi må sende dig inspirerende e-mails.
Vi lover ikke at spamme dig.