Få 10% rabat på din pris i juli måned

Få et helt uforpligtende prisestimat

Nemt, hurtigt og uforpligtende!
Send os højde x bredde på den placering, hvor du ønsker glasvægsløsningen skal være. Målene behøver ikke at være fuldstændigt præcise.

Vi sender dig en mail retur med et prisestimat inden for kort tid. Det er ganske uforpligtende og du tilmelder dig ikke noget, når du udfylder formularen.
Nemt, hurtigt og uforpligtende!
I juli måned giver vi 10% rabat på alle tilbud og prisoverslag. Du skal blot sende os højde x bredde på den placering, hvor du ønsker glasvægsløsningen skal være. Målene behøver ikke at være fuldstændigt præcise.

Vi sender dig en mail retur med et prisestimat -10% inden for kort tid. Det er ganske uforpligtende og du tilmelder dig ikke noget, når du udfylder formularen.

  Skræddersyede løsninger

  Vi har designet over 1.000 glasvægge

  En glasvægsløsning kan ofte være den helt rigtige løsning, når du ønsker at skabe rum i rummet eller skærme af uden at miste det naturlige lys i rummene.

  Vores store erfaring i at designe skræddersyede løsninger betyder, at du altid er garanteret en glasvæg, der er skabt med respekt for rummet og dine ønsker – uanset om det handler om dit private hjem, kontor, café, butik eller showroom.

  Mere end glasvægge

  Specialdesignet skab

  Vi går aldrig af vejen for en udfordring, og vi elsker, når kreativiteten og håndværket får frit spil. GlassMate er nemlig meget mere end blot glasvægge.

  Vi fik muligheden for at skabe et unikt møbel, der passer perfekt til boligens indretning og øvrige udtryk, og vi er ret stolte af endelige resultat, hvor der er fokus på detaljerne.
  Det siger de på Trustpilot

  Hvad siger vores kunder?

  Michael Perschke, DK

  6. jul. 2021
  Super super god service. Lige fra opmåling til den færdige væg er installeret. Venlige folk der kan deres kram, altid til at komme i kontakt...

  Bjarne Henriksen, DK

  23. maj 2021
  Meget tilfreds med det færdige resultat. Er rigtigt tilfreds med det endelige resultat, som lever helt op til vores forventninger...

  Henrik Sloth Hansen, DK

  18. feb. 2021
  Vi har fået lavet en skydedør og vi er super meget tilfreds, vores valg af Glassmate blev egentlig taget ud fra den service og den tillid...

  Hent vores katalog og find mere inspiration

  Ren inspiration og ingen spam!

  Du giver tilladelse til, at vi må sende dig inspirerende e-mails.
  Vi lover ikke at spamme dig.