Specialister i erhvervsløsninger

Her sætter fantasien kun grænser

RACKBUDDY_REF_083@0,5x

Mere end blot glasvægge

Hos GlassMate har vi en vision om at skabe transparente rum med masser af lys, hvor det er muligt at ændre udtrykket, så rummet altid passer til de behov, virksomheden har. Derfor er GlassMate ikke bare glasvægge.

Det er en løsning, der kan customizes og ændres ved brug af tilvalg og add ons, der åbner masser af muligheder, netop fordi vi har en jernramme hele vejen rundt om glasset.

Vi kan vokse med virksomheden

Masser af indretningsmuligheder

I kontorlandskaber anvendes der ofte traditionelle glasvægge med rene vinduespartier og fuge imellem. Vi tilbyder ligeledes glasvægge uden sprosser, og i kraft af jernrammen kan vi udnytte muligheden for at montere reolsystemer og hylder til fx plantevægge, gallerivægge, kontorartikler, whiteboards og sågar tv-skærme.

På den måde giver GlassMate flere muligheder for et unikt udtryk og en optimal funktionalitet. Det solide håndværk og de robuste løsninger er din garanti for at du altid får mere end blot en glasvæg.

Specialiseret i alle typer erhvervsløsninger

Oplev hvad vi har gjort for andre

Prisen på din GlassMate løsning varierer alt efter størrelse, kompleksitet og tilvalg af detaljer. Det er væsentligt, at løsningen lever op til rummets funktioner, og vi hjælper altid gerne i designfasen, så det er tydeligt, hvilke muligheder der findes.

Hent vores katalog og
find mere inspiration

Ren erhvervsinspiration i din indbakke!

Du giver tilladelse til, at vi må sende dig inspirerende e-mails.
Vi lover ikke at spamme dig.

Dansk kvalitet

Designet, produceret og samlet i Danmark.

Custom design

Fleksible designs til private og erhverv.

Tryg proces

Vi opmåler, leverer og monterer.

Stor erfaring

Levering af mere end 1.000 løsninger.