Skab et professionelt udtryk

Det er altid en kunst at skabe professionelle rum, der både tager højde for atmosfære og praktik. Med GlassMates løsninger får du den perfekte kombination til erhverv, uanset om der er tale om detail, kontor eller restaurationsbranchen.

Luk lyden ude og luk lyset ind. Skab private rum, afskærm og skab tydelige afgrænsninger af rummenes funktioner. GlassMate kan det hele, og det er selvfølgelig muligt at customize løsningen med fx lydtæt glas, matterede ruder og særlige funktioner.

Specialister i erhvervsløsninger

Så nemt er det at bestille

GlassMate er skræddersyet til dit erhverv. Bestil med få, enkle steps.

01

1. Bliv inspireret

Bliv inspireret på siden til at skabe din egen unikke GlassMate løsning.

02

2. Mål op

Mål op og tegn en skitse af den løsning, du ønsker. Send det hele til os.

03

3. Bestil og bekræft

Vi sender tilbud, måler præcist op og får detaljerne på plads. Du bekræfter.

04

4. Vi monterer

Efter bekræftelsen producerer og monterer vi. Forvent ca. 7-8 ugers levering.

Ideelt til alle erhverv

Skræddersyet til hverdagen

Løsningerne er ideelle til erhvervslokaler, hvor lyd og sanseindtryk har brug for at blive afgrænset uden at det naturlige lys og rummets storhed går tabt. På den måde kan afgrænsning alligevel få rummet til at vokse.

Uanset ønsker og behov er GlassMates løsninger udformet med fokus på en hverdag, der skal fungere optimalt både nu og i fremtiden.

Funktion og æstetik

Skab blikfang med enkle midler

Ofte kræver det ikke meget at skabe stor wauw-effekt. Det kan være både visuelt og funktionelt. Med GlassMate bliver det nemt at skabe løsninger, der ganske enkelt er godt tænkt, og hvor der er masser af blikfang.

Blikfang behøver nemlig ikke nødvendigvis at larme. Med GlassMate sameksisterer funktionalitet og visuelt blikfang på en måde, der får rummets særpræg til at træde frem på ny.

Vi løser selv de sværeste opgaver

Se forskellige priseksempler

Prisen på din GlassMate løsning varierer alt efter størrelse, kompleksitet og tilvalg af detaljer. Det er væsentligt, at løsningen lever op til rummets funktioner, og vi hjælper altid gerne i designfasen, så det er tydeligt, hvilke muligheder der findes.

Hent vores katalog og
find mere inspiration

Ren erhvervsinspiration i din indbakke!

Du giver tilladelse til, at vi må sende dig inspirerende e-mails.
Vi lover ikke at spamme dig.