Skab rum i rummet

Indret det optimale kontor

RACKBUDDY_REF_083@0,5x

Tidløs kvalitet, funktionel design

Funktionel æstetik

GlassMate er ideel til indretning af storrumskontorer og kontorlokaler. Den høje kvalitet i udførelse og design sikrer en æstetisk og funktionel løsning, der gør hverdagen smukkere og giver en bedre atmosfære i rummet.

Designet til dit kontor

Vi designer altid specifikt ud fra ønsker og behov – og altid med respekt for rummets udtryk. Leg med sjove detaljer, optimer med lydtæt glas og skab funktionelle opdelinger i kontorlandskabet uden at gå på kompromis med lysindfaldet.

GlassMate vokser med virksomheden

Få plads til mere
og flere

Hvis pladsen med tiden bliver trang, handler det om at udnytte kvadratmeterne optimalt, fx ved at anvende GlassMate skydedøre i stedet for almindelige døre.

Med GlassMate er det nemt at skabe mere dybde i rummet, og med muligheden for at vælge forskellige add ons kan du tilføre en unik atmosfære med fx grønne plantevægge, galleri hylder og lignende.

Vores løsninger er perfekte til kontoret

Se hvad andre har gjort

Prisen på din GlassMate løsning varierer alt efter størrelse, kompleksitet og tilvalg af detaljer. Det er væsentligt, at løsningen lever op til rummets funktioner, og vi hjælper altid gerne i designfasen, så det er tydeligt, hvilke muligheder der findes.

Hent vores katalog og
find mere inspiration

Ren erhvervsinspiration i din indbakke!

Du giver tilladelse til, at vi må sende dig inspirerende e-mails.
Vi lover ikke at spamme dig.

Dansk kvalitet

Designet, produceret og samlet i Danmark.

Custom design

Fleksible designs til private og erhverv.

Tryg proces

Vi opmåler, leverer og monterer.

Stor erfaring

Levering af mere end 1.000 løsninger.