Vores løsninger emmer af kvalitet

Design der understøtter din forretning

RACKBUDDY_REF_083@0,5x

Kvalitet, design
og stilfuld funktionalitet

Tidløs æstetik

Glasvægsløsninger fra GlassMate er en investering, der skal fungere i mange år. Derfor arbejder vi med en tidløs æstetik, der fungerer på tværs af trends, tendenser og stilarter. Det er en løsning, der til hver en tid understøtter dine produkter uden at stjæle al opmærksomheden.

Skab blikfang

GlassMate kan på en og samme tid skabe blikfang og glide naturligt ind i omgivelserne. Blikfanget skaber vi ikke blot på baggrund af designet, men i lige så høj grad på grund af den værdi, som GlassMate tilfører rummet. Mere lys, mere dybde, større sam­menhæng og tydelig afgrænsning af funktion.

Skæve detaljer med et tvist

Tænk ud af boksen

Selvom GlassMate ligner minimalisme i sin reneste form, har vi et svagt punkt for skæve, utraditionelle løsninger, der bare helt grundlæggende er godt tænkt.

På den måde er GlassMate ideel til at give dine butikslokaler ekstra kant eller skabe en helt særlig atmosfære, der virker både indbydende og tillokkende.

Vi designer løsninger til alle typer butikker

Oplev vores unikke løsninger

Prisen på din GlassMate løsning varierer alt efter størrelse, kompleksitet og tilvalg af detaljer. Det er væsentligt, at løsningen lever op til rummets funktioner, og vi hjælper altid gerne i designfasen, så det er tydeligt, hvilke muligheder der findes.

Hent vores katalog og
find mere inspiration

Ren erhvervsinspiration i din indbakke!

Du giver tilladelse til, at vi må sende dig inspirerende e-mails.
Vi lover ikke at spamme dig.

Dansk kvalitet

Designet, produceret og samlet i Danmark.

Custom design

Fleksible designs til private og erhverv.

Tryg proces

Vi opmåler, leverer og monterer.

Stor erfaring

Levering af mere end 1.000 løsninger.