Produkt

Profilerne i glasvæggen er lavet af sort stål til indendørs brug samt rustfri stål til vådrum og udendørs brug. De er ikke sorte, men kaldes blot dette i fagudtryk. Det er massivt jern, hvilket giver et meget solidt og original Newyorker udtryk.

Alt efter størrelse, så er glasvæggen bygget op i flere moduler, som bliver sat sammen med maskinskruer. Hvert felt i hvert modul er med et seperat glas, således jernet er tydelig på bagsiden og giver et råt og industrielt look.

Glassene bliver fuget i med en pæn håndlavet skråfuge. 

Du kan få glasvæggen lakeret i alle RAL farver. Vi lakerer som standard RAL 9005 finstruktur. Finstrukturen giver jernet den rette struktur, således det føles som om at man kan se jernets struktur bag ved lakeringen.

Glasvæggen er ikke 100 % lydtæt. Vi forsøger så vidt muligt at lydreducere glasvæggen, så godt vi kan ved brug af vores vinkelkarm samt godt fugearbejde ved montagen. Man kan vælge vores tilvalg “ lydglas” og på denne måde reducere yderligere ved brug af tykkere glas med lydfolie.

Ja det er det. Vi bruger som standard 6,38 mm lamineret glas. Så skulle uheldet være ude, så slår glasset en revne og bliver i rammen.

Vores glasvægge er med sprosser på begge sider til glasvægge, der skal bruges indvendig. Ved vådrum eller udendørs brug er der kun sprosser på fronten, således der er et stort stykke glas på indvendig side.

Vi har vores egen produktion af glasvægge i Varde Kommune.

Ja, du kan se vores glasvægge udstillet i vores showrooms på Frederiksberg og i Esbjerg.

Proces

Ja, når du har sendt os en mail med info omkring netop dit projekt, så laver vi et tilbud til dig. Send gerne oversigtsfoto, skitse af projektet med ca. mål og leveringsadresse til info@glassmate.dk.

Ja, accepterer du vores tilbud, så kommer vi ud og måler op hos dig og giver dig rådgivning til netop dit projekt.

Levering

Vi har 8 ugers levering efter endt opmåling og godkendelse af design på netop dit projekt.

Montage

Vi sælger både vores glasvægge med og uden montage. Vores montagehold er vores egne håndværkere, som har stor erfaring med netop vores glasvægge. Køber du montage med i dit projekt, så medfølger der også fugearbejde, således projektet er færdig når vi forlader adressen.