Ring og hør nærmere på 31 61 35 10 eller mail info@glassmate.dk

Om os

Med en forkærlighed for den industrielle Newyorker stil, er GlassMate bygget på en vision om at skabe de flotteste og fleksible glasvægs løsninger i god kvalitet. Med en stor erfaring inden for møbel og interiør produktion, designer vi unikke og tidsløse indretningsløsninger, tilpasset dig og dit hjem.

Vi forener kvalitet og design i enkle og funktionelle produkter som følger den skandinaviske designtradition. Alle vores glasvægge bliver produceret i Danmark og er lavet i autentisk "Newyorker" look i "Tig" svejset sort jern til indendørs brug, rustfri stål til vådrum og udendørs brug, pulverlakeret og fuget af professionelle folk, således glasvæggen får det flotteste udtryk.

Ved at fremstille alting ét sted, kan vi sikre kvaliteten på vores produkter for altid at kunne leve op til vores kunders høje standarder. Kun fantasien sætter grænsen når du skal planlægge dit nye glasvægsprojekt. Vores mål er konstant at innovere vores produkter og løsninger så vi er sikre på at vores kunder får den bedste løsning på markedet. Vi laver projekter til både private hjem og til erhvervsformål og står klar til at rådgive og hjælpe dig i mål med dit næste projekt.

Med mere end 500 glasvægge på samvittigheden, har vi efterhånden løst lidt af hvert. Få vejledning eller et uforpligtende tilbud på info@glassmate.dk

 

 

Profil billede